Cercar en aquest blog





divendres, 18 de març del 2011

ÚLTIMS DIES


 Com totes les coses, el nostre viatge també s'acava....:-(. Encara que d'altra banda també és bo tornar-se a trobar amb la familia i els amics, encara que aquest viatge romandra als nostres records...













 

divendres, 11 de març del 2011

Jaisalmer


“La ciutat daurada”
Jaisalmer és una ciutat que està als peus d’una fortificació, lloc de maharajas. 

La ciutat és de color groc i es respira el desert del Thar que separa India de Pakistan, d’ací és típica la pell de camell i la pedra d’arenisca groga, d’ací el color groc de la ciutat. El fort està damunt d’un turó d’uns 80 metres d’alçada i solament té una porta d’accés. Una volta dins és com un poblet de havelis o palaus en carrers estrets on quasi no es poden vore els treballs d’artesania en pedra de les ornamentacions de les finestres i les portes, per suposat també hi ha restaurants i hotels ací dins i des de la majoria tens unes vistes de la ciutat i el desert increïbles.  Al fort  hi ha un problema de desaigües ja que l’excés de turisme i la no renovació dels desaigües fa que el fort es caiga i es perga a litres per minut.
També hi ha una base militar i tots els dies es poden escoltar els avions de combat fent maniobres o això creiem...
Al final solament hem estat 3 nits i he decidit tornar a pushkar que és més xicotet  a relaxar els pocs dies que ens falten per a tornar...


Pushkar


Arribàrem a este poblet després de 32 hores de viatge. Des de que eixírem de Nepal el nostre viatge és més tranquil, dediquem més temps als llocs i la presa no ens acompanya.
Pushkar  és un poble sagrat i molt del turisme és per negocis, ací estan totes les fabriques de roba. Hem estat molt tranquils passejant, menjant, i retrobant-se també amb els amics del viatge, com Nina, una de les dones de l’escola de Puri, i els austríacs, Tomas, Ines i Mario... si austriacs!.
El dia 2 de Març va ser sivaratri, el dia de Shiva i el Brahmi(de la casta dels brahmans, sacerdots) de la nostra guest house ens dugué al llac de Pushkar a fer una puja (una espècie d’ofrena). Així que és que família, amics i famílies dels amics, hem fet una puja per tots vosaltres, que vaja bé!!.