Cercar en aquest blog





dimecres, 2 de febrer del 2011

Puri 2 (escola maria soliña)

Després d'uns 4 dies de gosseria absoluta degut a que puri està consagrada a Siva..., trobarem a Neneta, unadona galega que ajuda a una escola mijançant una ONG que es diu shanga (si cliqueu aneu a la pàgina), a les aldees de l'interior de Puri.
A l'escola vam colaborar repintant i fent un mural per a decorar una clase amb el lema 'viure, riure,somiar' que va disenyar Laura i que ens va permetre pasar uns dies amb els xiquets de l'escola. Va ser una experiència molt bonica, la labor de Neneta a l'escola és de molta ajuda i molt important, sense aquesta ONG molts xiques no estarien escolaritzats per que els seus pares no és poden fer càrrec de les despeses.
A l'escola vam coincidir amb una amiga de Neneta, Nina, que havia preparat un curs de costura i confecció per als xiquets i estava ensenyant a la mestra per a que el curs tinguera continuitat.
Després, a banda del que és l'escola, tant Nina com Neneta son unes noves amigues amb qui hem passat uns dies molt agust i en els que hem aprés moltes coses sobre l'india gràcies a la seva experiència d'anys per estos paratges...

Al nostre hotel  a Puri a sigut molt "especial", pareixia una tira del 13 rue del percebe, a cada habitació hi havia un personatge, contant-nos a nosaltres, ;-)
Al costat nostre estava Ralf el 'quimic' alemany, i baix estaven Pepe, l'italia que treballava amb cocos i fétido o gollum que estava enganxat a internet, per últim estava l'amfitrió, Shiva o Jesus, el pare de l'hotel que és preocupava per tot. També estàvem nosaltres, bo, ja sabeu...
Dins de la India Puri és un lloc per a tornar, i no per les seves platjes...
Aquesta és la banda sonora de Puri, una cançò que cantàven els xiquets de l'escola, i nosaltres també:





































1 comentari: