Cercar en aquest blog





dimarts, 30 de novembre del 2010

McLeod Gang

28/11/2010
Arrivem a Dharamsala, per fi, i esperem a l'autobus per a anar a McLeod Gang, acompanyat de monjos budistes que anaven a Delhi, i uns gossos li han donat la benvinguda a Laura.
De camí hem tingut una baixa molt important per a Laura, el Suxar, NOOOOOO!



Una volta al poble hem anat a trovar-se amb Viki i Kano, després d'un ratet buscant hem trobat uns companys que els coneixien: Ambrosio i Elvira, una parella molt agradable que ens Han acompanyat a buscar-los, i després d'un paseiget un poc empinat hem acabat a Dharamsala, a la tornada hem agafat un taxi perque pujar era un martiri...xD. A la fi els hem trobat a l'hostalet i hem anat a dinar. Després d'una tarda posant-se al dia del conflicte del Tibet, al dia seguent començaria el meu voluntariat donant clases d'anglés als refugiats Tibetans. UN DIA MOLT BONIC!

Publicació de comentàris

A TOTA LA GENT QUE PUBLICA COMENTARIS:
Els comentaris els moderem nosaltres, això vol dir que fins que nosaltres no diem que es publique, no es publica.
No cal que l'intenteu pujar més d'una volta.

diumenge, 28 de novembre del 2010

DHELI

Después de horas,aviones y aeropuertos llegamos a Dheli. El taxi nos esperaba en el aeropuerto para llevarnos al hotel, comienza el trayecto y empieza la aventura, a los 5 min de recorrido el taxista baja y nos dice que un compañero nos lleva al hotel que tiene que cambiar de taxi para volver al aeropuerto...le comentamos que no nos hace nada de gracia, pero igualmenente nos cambia el conductor. LLegamos al hotel, vaya nuestra reserva ya está ocupada y nos da una habitación "mejor" con aire acondicionado( ventilador en el techo) jajajaja. El agua caliente es comunitaria por lo que tenemos que salir al pasillo y llenar un cubo con esta para poder ducharnos. Al día siguiente salimos por patas del hotel...Y nos convertimos en € con patas, desde la puerta delhotel hasta la estación de tren donde nos la colaron por segunda vez. se supone q no podíamos entrar en la estación sin billete, nos subimos a un rikshaw que por 10 rps nos llevaba a la estación de autobuses y terminamos en una agencia de viajes, como no falsa, muy falsa. conseguimos llegar al metro e ignorar a todo indio q se acercara. conseguimos los billetes de bus a dharamsala y hoy por fin después de un trayecto de 12 horas de locura estamos tomando té chai con Viki y Cano. nos quedaremos en dharamsala unos 4 días, esto es muy tranquilo.

Bater de Delhi

Main bazaar, Delhi


No estan en guerra, es l'estació d'autobusos de Delhi

Estació d'autobusos

Old Delhi

Old Delhi


Porta de cachemira, Dheli

Porta de cachemira, Dheli

Ari, no vengas a currar a la india.. o traete tu caseto de madera..xD

Autopista

dijous, 25 de novembre del 2010

Ginebra

Bo, ja hem arrivat a Ginebra, suissa,  es un pais extrany, la gent d'aci sembla una mescla de gavatxos i cartofens, uf! que agres que son, bo, solame3nt haurem de passar aci la nit i demà continuem el viatge....

D'altra banda, moltes gracies a tots pels soparots  i dinarots de "despedida" que hem estat fent per totes les cases durant un mes (pitjor que una boda gitana), us estimem a tots. I l'acomiadament final d'avui ha sigut super emotiu...MOLTES GRACIES!! SOU ELS MILLORS!!



Bueno guapos i guapes, fins al pròxim wifi...

PD: Albaceteña, si no antiendes algo, pregunta a Andreu! Pero seguro que ya entiendes el valensiano muchismo mejor que antes! XD
PD2: Aci estem a 1ºC QUIN FRED!!

dissabte, 20 de novembre del 2010

Itinerari

Bo, açò és la idea que, en principi, nosaltres tenim... De la idea a la realitat va un tros.

Com tots sabeu, arrivarem a Delhi on intentarem estar el mínim temps possible perque hem quedat en uns amics a Dharamsala, que està a uns 500 km cap al nord de Delhi.
 El mapa és per a que us situeu, l'altra foto és el temple del Loto a Delhi, és un temple dedicat a l'oració i pel que he llegit, admet totes les religions, és simplement un lloc per a meditar o contactar amb el teu deu...
A Dharamsala viu este senyor:

Que du exiliat molt de temps açi perque els xinessos el van botar del seu pais.
Després, la idea és anar a un poblet de montanya que és molt espiritual i on hi han molts mestres Yoguis als seus ashrams i també és un lloc de montanya on es pot fer senderisme.

El riu que passa per ahi és el ganges.
Després cambiarem de riu, al riu Yamuna, i pararem a una de les meravelles del mon:
El poble on està es diu Agra, aci jo pense que no passarem molt de temps perque solament hi ha açò i el 'red fort' però no és l'unic, també hi ha un a Delhi i a altres llocs també.
Seguirem baixant per el riu i arrivarem a una ciutat molt interessant que es diu Khajuraho on hi ha una serie de temples dedicats a una deesa que es suposa que era una 'voujeur' i el van decorar tal i com voreu a continuació:

Quina deesa més caxonda!
Ací estarem també de pas, per a arrivar a Nepal però avans farem una parada obligatòria a una de les ciutats més antigues del mon i a un dels icons de la India, Varanasi, segur que us sona esta imatge:
Des d'aci començarem a pujar cap al Nord per a entrar a Nepal en direcció a Pokhara, parant primer al lloc on va naixer un senyor que es deia Siddarta Gautama que va trobar la iluminació i ara li diuen buda i hi ha tota una religió al seu voltant (El senyor de la túnica roja del principi es suposa que és la seua reencarnació).
I fins aci arrive, a partir d'aci sabem que volem anar cap a l'est del Nepal per a eixir a Darjeeling on cultiven un té molt bo, i després anar baixant cap a calcuta, i més al sud.... pero ja us contarem.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Per a publicar comentaris

Per a publicar un comentari, solament heu de fer clik al títol de l'entrada que voleu comentar i una volta en l'entrada si que es pot comentar...

dijous, 4 de novembre del 2010

Ja tenim els visats

Avui després de tot el sant dia esperant al cabró del repartidor de seur, per fi tenim els visats!!!
ja queda menys per a açò ;-)