Cercar en aquest blog





dissabte, 20 de novembre del 2010

Itinerari

Bo, açò és la idea que, en principi, nosaltres tenim... De la idea a la realitat va un tros.

Com tots sabeu, arrivarem a Delhi on intentarem estar el mínim temps possible perque hem quedat en uns amics a Dharamsala, que està a uns 500 km cap al nord de Delhi.
 El mapa és per a que us situeu, l'altra foto és el temple del Loto a Delhi, és un temple dedicat a l'oració i pel que he llegit, admet totes les religions, és simplement un lloc per a meditar o contactar amb el teu deu...
A Dharamsala viu este senyor:

Que du exiliat molt de temps açi perque els xinessos el van botar del seu pais.
Després, la idea és anar a un poblet de montanya que és molt espiritual i on hi han molts mestres Yoguis als seus ashrams i també és un lloc de montanya on es pot fer senderisme.

El riu que passa per ahi és el ganges.
Després cambiarem de riu, al riu Yamuna, i pararem a una de les meravelles del mon:
El poble on està es diu Agra, aci jo pense que no passarem molt de temps perque solament hi ha açò i el 'red fort' però no és l'unic, també hi ha un a Delhi i a altres llocs també.
Seguirem baixant per el riu i arrivarem a una ciutat molt interessant que es diu Khajuraho on hi ha una serie de temples dedicats a una deesa que es suposa que era una 'voujeur' i el van decorar tal i com voreu a continuació:

Quina deesa més caxonda!
Ací estarem també de pas, per a arrivar a Nepal però avans farem una parada obligatòria a una de les ciutats més antigues del mon i a un dels icons de la India, Varanasi, segur que us sona esta imatge:
Des d'aci començarem a pujar cap al Nord per a entrar a Nepal en direcció a Pokhara, parant primer al lloc on va naixer un senyor que es deia Siddarta Gautama que va trobar la iluminació i ara li diuen buda i hi ha tota una religió al seu voltant (El senyor de la túnica roja del principi es suposa que és la seua reencarnació).
I fins aci arrive, a partir d'aci sabem que volem anar cap a l'est del Nepal per a eixir a Darjeeling on cultiven un té molt bo, i després anar baixant cap a calcuta, i més al sud.... pero ja us contarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada