Cercar en aquest blog





dijous, 25 de novembre del 2010

Ginebra

Bo, ja hem arrivat a Ginebra, suissa,  es un pais extrany, la gent d'aci sembla una mescla de gavatxos i cartofens, uf! que agres que son, bo, solame3nt haurem de passar aci la nit i demà continuem el viatge....

D'altra banda, moltes gracies a tots pels soparots  i dinarots de "despedida" que hem estat fent per totes les cases durant un mes (pitjor que una boda gitana), us estimem a tots. I l'acomiadament final d'avui ha sigut super emotiu...MOLTES GRACIES!! SOU ELS MILLORS!!



Bueno guapos i guapes, fins al pròxim wifi...

PD: Albaceteña, si no antiendes algo, pregunta a Andreu! Pero seguro que ya entiendes el valensiano muchismo mejor que antes! XD
PD2: Aci estem a 1ºC QUIN FRED!!

5 comentaris:

  1. Espere que no hajau passat una nit massa pesada, ara en l'avió cap a l'India podreu dormir, se fa llarguet, sobre tot si l'espai entre sellents no és massa còmode. Relaxeu-se i gaudiu de la sensació de volar cap a l'altra part del món.
    Bon viatge i molts besos, guapos.

    ResponElimina
  2. A ver si con el frio, os pasais mucho en ginebra y llegais a la India con un resacon de padre y muy señor mio.

    ResponElimina
  3. a ver si con la excusa del frio, os pasais con ginebra y llegais a la India con un resacón

    ResponElimina
  4. Esperem que no es faça molt llarg el viatge!! I que trobeu un lloc amb wifi aviat per a contar-nos moltes coses! Molts bss. Mingo i Neus.

    ResponElimina
  5. jejeje, tranqui que palabra que no entiendo palabra que intuyo. Feliz viaje!! ya estoy echando de menos. Muchismos besicos!!

    ResponElimina