Cercar en aquest blog





dilluns, 15 de novembre del 2010

Per a publicar comentaris

Per a publicar un comentari, solament heu de fer clik al títol de l'entrada que voleu comentar i una volta en l'entrada si que es pot comentar...

5 comentaris:

  1. Bueno, el itinerario previsto, el dia de partida, el regreso, va un poco de información....

    ResponElimina
  2. Hola fill, ara ja sé com entrar, la foto i el fons molt xulos, però no has pujat cap informació, i ja se n'aneu!
    En tot cas, espere que una vegada llançats al camí escrigau més, encara que siga a "toro pasao", vull dir en plan diari.

    Jo comece diguent que avuí farem el sopar familiar d'acomiadament... No vull pensar-ho massa, no vull passar por i eixes coses que sentim les mares quan els fills s'allunyeu massa de casa.
    Veritablement us tinc una miqueta d'enveja, m'encantaría estar a la vostra pell. D'alguna manera sembla que has heretat la fascinació per viatjar que sempre hem tingut ton pare i jo, encara que nosaltres sempre hem viatjat de turistes i no de veritables viatgers. Potser quan ens juvilem.... El nostre primer viatge a l'orient fou un viatge fantàstic però curt, soles puguerem donar-li una ullada fascinada. Viatjar cap allí de veritat, amb temps per davant, com fareu ara vosaltres, encara que siga sense moltes comoditats, és una aventura molt més gran. Veritablement allò és un altre món, és com viatjar a un altre planeta. Encara que estigam farts de vore com és per la tele, no és res comparable a xafar, olorar, saborejar, escoltar i sentir "l'orient".
    Soles demane a tots eixos magnífics déus de l'India que us protegisquen i que us tornen a casa, com a molt, més prims i més savis que quan se n'aneu.
    Escriviu sovint, i cuideu-se molt, perfa.
    Molts besos.

    ResponElimina
  3. guripillas....¡¡¡¡ya ha empezado vuestra aventura ehhh¡¡¡espero que la disfruteis al maximo.Un beazooooo.

    ResponElimina