Cercar en aquest blog





dimecres, 15 de desembre del 2010

Agra

Després d'unes 10 hores de tren, vam arrivar a Agra. Una altra gran ciutat, agobiant, gran, cara, plena de gent que intenta aprofitar-se de tu, perillosa ala nit...tot ho te tot.
Agra és una ciutat majoritariament musulmana i com no, pel matí tenim les crides, no ens molesten massa ja que desde que som ací en hem acostumat a alçar-se promte. El divendres vam estar passeijant pels voltants del Taj, on hi ha molts jardins i el riu yamuna (la sèquia de Agra). Mentre estàvem als jardins, uns xiquet pijos de agra en bicis noves es burlaven de nosaltres de nosaltres i ens demanàven, no rupies, dollars!!(fills de putes) però el karma els va castigar, una india que estàva pel jardí, a un d'ells li va aventar una bofetà que el deixà escaldat! mentre li renyia pel que ens havien dit.
5:00 am del dissabte, no ens volem perdre l'amanèixer al Taj mahal, shanti shanti, la cua es molt llarga i el senyor dels tickets no apareix, però ahi estem, l'amaneixer al taj és el nostre objectiu....  Per cert, al taj mahal Laura s'ha trobat amb el capità moro Ieeeeee! això ho pague jo!  i me'l enduc a Alcoi!! Un boato a la porta del Taj??

Aci teniu les fotos:

La sèquia

el jardí




la pastora

entrada al Taj


incrustacións de pedres semi-precioses




les tombes de mentira









els gossos entren gratis...




1 comentari:

  1. Mol bonico!
    ...y muy bien cuidao eh!
    Una cosa, esa especie de calima,¿Es niebla o contaminación?
    Me temo lo segundo, en casi todas las fotos panoramicas en ciudades que poneis, se aprecia.
    Será el anticiclón...

    ResponElimina