Cercar en aquest blog





dilluns, 6 de desembre del 2010

Rishiquesh

Ja duem 5dies a Rishiquesh, els primers dies varem coincidir amb Ambrosio i Elvira (els de Mc Leod gang) estant amb ells a un bar també ens vam trobar amb Pio i Vero, una parella que vam coneixer a eivissa. Estant amb ells hem fet honors a la cultura de bar espanyola. Després que els deixarem hem tornat a refer la marxa, Laura duia la idea d'apuntar-se a un ashram, pero després de passejar-se pel 'Lourdes' de l'induisme ha decidit fer el Yoga a un altre lloc menys religiós.
Ahir ens vam alçar matí per a fer una caminada fins al Neekleta temple, un passeig de pujada d'unes 3 hores, seguim pensant que dles muntanyes d'aci son majestuoses. Mentre pujàvem es podia veure tota la conca del ganges, impressionant. Després per sopar hem anat al restaurant de sempre i hem conegut una parella d'espanyols, Mikel i David, un vasc i un català molt simpàtics que ens han convidat a anar a vore el lloc on ells estan fent el voluntariat, un orfelinat per a xiquets d'aci.
D'aci ens mourem cap a Agra el dimecres
boda hindú que ens convidaren nomes arrivar

El pare de la novia



Pio i Josep

Elvira i Lau


Cultura de bar (5 hores alli)

Pio i Vero (gracias por avisar Inés ;-))

Shiva i Durga

El monet de Lau


Ashram dels Beatles


Uaha!

Ganga


Santuario de la garganta azul(Shiva)


10 persones en un jeep!!


Un traguet de la font?

1 comentari:

  1. he macho... me vais a echar broncas incluso desde allí. Nos avisé de que estaba Pio no por na, sino porque pensaba que estaban en Tailandia... según Pío son las secuelas...

    ResponElimina