Cercar en aquest blog





dilluns, 6 de desembre del 2010

McLeod Gang 2



Mordor!!


Son les 7.30 del matí, Viki i Cano sen van capa Dheli, per a ells s’acaba el viatge i a nosaltres ens espera un dia molt dur, la pujada a Triund, 2800m.


El primer tram es de Mcleod ganj fins a Daramkoth, a Laura li pega un baixo de tensió, encara no hem desdejunat, però s'arregla amb un chai i un croissant. Després del te comencem l’ascens al collado. No més eixir del poble se´ns apunta una gosseta molt bonica, que ens acompanya tot el camí.


La primera en la front , no ens en recordem del nom del lloc on anem, i a més al arribar a la primera bifurcació ens equivoquem i agafem un camí que no és i que seguim durant a tres quarts d’hora fins que s’acaba el camí. Hem de tornar a la primera bifurcació . En total hem perdut 2 hores. Continuem pel camí correcte, al cap d´hora i mitja ens trobem un lloc de Chai, “Magic view”, on l’amo es un hindi molt amable.


Continuem l’últim tram fins a Triund, el tram més difícil. Per fi dalt, increïble la primera vista dels Himalayes en tota la seva magnitud.El pic més alt te uns 4000m i es veuen grandiosos. Descansem enfront del glacial que ha notat l’escalfament global.


Al baixar les cames pesen i els nostres músculs ens recorden la vida sedentària dels últims mesos.


Tornem a la “guest house” famolencs i cansats. Josep hui ha descobert els momos de la mami tibetana, de formatge i espinacs, els més bons del viatge per ara.
















Me congratuulaaaaaaaa!














'majic view' yeaaaaah yeaaaaah yeaaaah yeah!!





Triund











Reventats pero contents








Baixada dels 2800 upss!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada